H-P 7:00-15:00
Kép leírása
A nedves hőség a páratartalom és a hőség kombinációja. A párásságot a legtöbb esetben a lép legyengült működése okozza, amely rosszul alakítja át az ételt, és kóros párásságot okoz. A hőség keletkezhet "tüzes" ételek (fűszeres, csípős, sült, zsíros, zsíros, alkohol stb.) fogyasztása által, vagy keletkezhet túlzott vagy elfojtott érzelmek és stressz által. Amikor ez a két összetevő egyesül, úgynevezett nedves hőt hoz létre, amely a szöveteket lezáró ragasztóhoz hasonlítható. Ez hasonló a nyugati orvoslás krónikus gyulladás fogalmához.
Nedves hő a májban és az epehólyagban:
A testfelület fertőzöttsége:
A bőr és az izmok támadása:
Az ízületek fertőzése:
A lép és a gyomor inváziója:
A táplálkozási elvek nem sokban különböznek a hőség megszüntetésére és a nedvesség kiszárítására irányuló diétákétól. Az élelmiszer-összetevők aránya hasonló, csak a szénhidrátok aránya valamivel alacsonyabb (20-30 %), és az állati fehérje helyett több hüvelyes és szójafehérje van. Az, hogy a nyers ételek alkalmasak-e, a jelenlévő nedvesség mértékétől függ. A nyers, a főtt és a szénhidrátban gazdag élelmiszerek különböző arányait kell kikísérletezni.
Általános elvek
Kerülje a
A mályva a világ egyik leghosszabb ideig termesztett gabonaféle, amely méregtelenítő és vizelethajtó tulajdonságokkal rendelkezik. Segít hányás, hasmenés, emésztési zavarok, sárgaság, vizelethiány, daganatok, nedvesség és szél okozta izom- és ízületi fájdalmak esetén, lassítja a rákos sejtek növekedését, és eltávolítja a nyálkát.
A lachrymation készítménye:
Használja fel a könnyes vizet: